Nicole – Beeldend therapeut
“Sanne, wat ben je toch een ontzettend open-minded, transparant en gewoon fijn mens met een grote interesse in en betrokkenheid naar de ander!
Je schuwt het niet om te spiegelen en je neiging tot ‘duiden’ van gedrag of gevoelens (en het liefst met enige humor) heb ik goud waard gevonden omdat dat voor mij de zaken erg in perspectief geplaatst heeft. Je bewonderenswaardige oordeelsvrije attitude en uitnodigende houding waren voor mij de basis om op veilige wijze mijn leerproces aan te gaan, met soms een verrassend en zeker een onvergetelijk resultaat.
Ik wil je ontzettend bedanken voor jouw ‘bezoek’ in mijn proces. Belangrijkste besef vanuit de supervisie met jou is het wel het besef dat de belangrijkste persoonlijke groei enkel plaats kan vinden via echt óúde, persoonlijke en authentieke thema’s (nieuwe thema’s kunnen je dat simpelweg niet brengen). Ik ga in ieder geval nieuwe wegen verkennen na deze periode en niet meer schrikken wanneer ik weer een doorgebaand, al eerder platgetreden pad tegenkom 😉 Grote dank!”

Ellen (Manager jeugdhulpverlening)
Met Sanne heb ik al wandelend in het bos supervisie mogen ervaren. Door zijn open en oordeelvrije blik en het vermogen om op een prettig manier spiegels voor te houden, heeft hij de ruimte gecreëerd om verdiepend naar mezelf te kunnen en mogen kijken. Sanne is sterk in het systemisch benaderen van hetgeen ik inbracht, waardoor ik geleerd heb om situaties en gedrag op een andere manier te kunnen bekijken wat rust en ruimte geeft.
Zowel mijn persoonlijke als professionele pad ga ik met een mooi gevulde rugzak vol nieuwe inzichten en vaardigheden zelfstandig verder bewandelen. Ik dank Sanne voor deze, soms heftige, maar bovenal mooie leerervaring!