Sanne NijenhuisAangenaam! Mijn naam is Sanne Nijenhuis. Mijn hart gaat uit naar begeleiding. Ik heb me daarin gespecialiseerd en bedien een grote diversiteit aan begeleidingsvormen. Ik ben therapeut, docent, supervisor, coach en begeleidingskundige. Mijn grootste passie is leren.
Leren is wat mij betreft oneindig. Daar komen mijn keuzes voor begeleidende beroepen uit voort, daarin ben je namelijk nooit uitgeleerd. Dus blijvend leren is wat ik doe, met vallen en opstaan. En dit is ook wat ik in al mijn begeleidingsvormen als instrument gebruik. Namelijk: mijzelf.
De kunst van het niet weten. Het ontdekken en erkennen van vanzelfsprekendheden. Present zijn in beweging. Het uitgaan van de kracht van de mens. Dat zijn voor mij belangrijke uitgangspunten.

Mijn dramatherapie achtergrond maakt dat ik, afhankelijk van de situatie, gebruik kan maken van ervaringsgerichte werkvormen tijdens begeleidingssituaties. Zodat met het denken, ook de beleving, het ervaren en voelen centraal staat.

Werkervaring:
Dramatherapeut in de werkvelden forensische psychiatrie, jeugdzorg(Plus), basisonderwijs, eigen praktijk (kinderen en volwassenen).
Organisatiebegeleiding en coaching bij zelforganisatie in de Jeugd-GGZ en het onderwijs
Docent Dramatherapie

Docent Master Ecologische Pedagogiek

Supervisor / intervisor / coach

LinkedIn
LinkedIn profiel