Dramatherapie is een ervaringsgerichte therapievorm waarbij verbinding tussen het hoofd en het hart, ook wel ratio en gevoelens, centraal staat. (Lees meer over dramatherapie…)
In mijn werk als dramatherapeut heb ik met een breed scala doelgroepen gewerkt, zoals in de jeugdzorg, de forensische psychiatrie, op basisscholen en in de GGZ. Ik werk met kinderen, met jeugdigen en volwassenen. Vanuit mijn eigen praktijk behandel ik mensen in mijn praktijkruimte, maar de laatste jaren bied ik ook therapie ‘aan huis’. Dit betekend dat ik afhankelijk van de vraag op locatie, zoals bij mensen thuis of binnen instellingen, therapie aanbied. Ik ben gevestigd in Nijmegen, en dat is ook de stad vanwaaruit ik in brede omtrek met mensen werk. De praktijkruimte bevindt zich in Malden, gelegen naast Nijmegen, en is een samenwerkingsverband met SCIT (Emilia de Gruijter).

Binnen mijn therapieën en trainingen is één van de belangrijkste aspecten om mensen (opnieuw) in hun kracht te zetten, door middel van ervaringsgerichte werkvormen. (Lees meer over mij…)